BestMusic.ro » Stiri » Hit Me! BestMusic.ro si Agentia de Vise cauta hitul romanesc al anului 2015

Hit Me! BestMusic.ro si Agentia de Vise cauta hitul romanesc al anului 2015


Intre 10 noiembrie si 19 decembrie 2014, BestMusic si Agentia de Vise, cu sprijinul SEAT Romania, organizeaza "Hit Me!” – Compune muzica pe care vrei sa o auzi la radio, o competitie originala de talente, al carei scop este descoperirea, promovarea si sustinerea compozitorilor muzicali romani aflati la inceput de drum.

Pana pe 10 decembrie, toti cei care doresc sa participe la concurs au la dispozitie platforma multimedia "Hit Me!”, de pe www.bestmusic.ro/hit-me/, unde pot incarca pana la trei piese originale, compozitie proprie, si de unde pot afla regulamentul complet al competitiei.

Din juriul care va nota piesele inscrise, vor face parte Tudor Chirila si Loredana, artisti ale caror cantece-poveste alcatuiesc, de foarte multi ani, coloana sonora a vietilor noastre de zi cu zi. Daca la "Vocea Romaniei” cei doi antreneaza cele mai bune voci, de aceasta data, vor arbitra duelul intre cele mai interesante si mai puternice compozitii.

Li se alatura profesionisti ai industriei, lideri de opinie muzicala, cei care pot hotari daca e cazul sa se apese butonul de play sau pe cel de next, in FM: Andreea Berghea – Director Muzical Kiss FM, Alex Revenco – Senior Editor - Rock Music, Jurnalul National si Ionut Buha – BestMusic.

Concursul se adreseaza muzicienilor creativi, pasionati, artisti speciali, cu viziune, cu un vibe proaspat, care scriu cantece cu atitudine, emotie, autenticitate si un mesaj puternic.

Prin "Hit Me!”, inspiratia deschide larg portile industriei muzicale romanesti, marelui castigator oferindu-i-se atat sansa de a castiga un premiu de 1000 de Euro - oferit de SEAT Romania, cat si posibilitatea ca piesa lui sa fie interpretata de unul dintre artistii in voga ai tinerei generatii.

Calendarul concursului:

10 noiembrie - 10 decembrie 2014, pe platforma speciala dedicata concursului pe site-ul BestMusic (www.bestmusic.ro/hit-me/), participantii pot incarca, in format MP3, WAV sau FLV, maximum 3 piese originale, compuse de ei, care ar putea concura la titlul de Hit Me! 2015;
11-17 decembrie 2014, juriul format din specialisti ai industriei muzicale romanesti va asculta piesele inscrise si va acorda notele;
19 decembrie – desemnarea marelui castigator si anuntarea eventualelor premii speciale

Membrii juriului:

Tudor Chirila
Loredana
Alex Revenco – Jurnalul National
Andreea Berghea – Director Muzical Kiss FM
Ionut Buha – BestMusic

"Hit Me!” este o competitie neconventionala care lanseaza tuturor compozitorilor talentati provocarea de a-si spune povestea, pe ritmul preferat, si de a impartasi lumii cantecele care merita sansa de a ajunge ON AIR!
Mai multe stiri despre: competitie  campanii  compozitori  hit me 
Publicat pe 11 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram