BestMusic.ro » Stiri »   Holly Humberstone a lansat single-ul "Haunted House"  

  Holly Humberstone a lansat single-ul "Haunted House"  

  Holly Humberstone a lansat single-ul "Haunted House"
 

Casa copilariei lui Holly Humberstone este o casa ciudata, ciudata, ciudata. Utilizata anterior ca locuinta de servitori pentru un castel din apropiere, se prabusea in jurul familiei artistei.

Partile sale cele mai interesante, salvate de hoardele de viori vechi pe care tatal lui Holly le-a intins in jurul locului, sunt in straturile sale subterane. Exista o temnita si o camera plina de carlige de carne si un climat atat de umed. Prietenilor sai li se pare intreaga casa atat de infioratoare incat au cautat mereu scuze pentru a nu dormi acolo.

Holly Humberstone a declarat despre noua piesa: "Am scris aceasta melodie despre casa veche si plina de personalitate in care am crescut. Casa este o parte atat de importanta pentru familia noastra. Casa din copilarie era locul in care noi toti ne conectam, doar ca vechimea acesteia ne facea pe toti sa ne gandim la momentul plecarii. Aceasta casa reprezinta pentru mine simbolul copilariei."

Astazi, Holly se simte foarte influentata de casa in care a copilarit. Muzica si identitatea vizuala a acesteia sunt inspirate de copilaria lui Holly. EP-ul de debut, "Falling Asleep At The Wheel", a acumulat deja peste 100 milioane de stream-uri, iar piesa "Haunted House" este prima melodie dupa proiectul prin care a debutat in muzica.

Holly a atras atentia cu primul ei EP, iar BBC Sound of 2021 a recunoscut-o ca noile talente din muzica. Aceasta a primit laude din partea Amazon Music ,Apple si DSCVR, ca fiind o artista ce trebuie urmarita in 2021, avand performance-uri live si la Jimmy Kimmel Live si The Late Late Show with James Corden.

Pasiunea lui Holly se extinde catre toate valentele artei si identitatii sale, inclusiv la hotararea ei de a ajuta cauzele in care crede. Adesea imprumutand hainele surorii sale in videoclipuri muzicale, Holly a decis sa creeze magazinul Fifth Sister Swap pentru a schimba aceste articole cu fanii si a incuraja sustenabilitatea si reciclarea modei.
Publicat pe 08 Aprilie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu