BestMusic.ro » Stiri »   Holly Humberstone lanseaza EP-ul "The Walls Are Way Too Thin"

  Holly Humberstone lanseaza EP-ul "The Walls Are Way Too Thin"

  Holly Humberstone lanseaza EP-ul "The Walls Are Way Too Thin"

Cucerind inimile fanilor de pretutindeni cu talentul ei la compozitie si spectacolele captivante, Holly Humberstone a lansat al doilea sau EP - "The Walls Are Way Too Thin”. Pentru Holly, EP-ul de sase piese evidentiaza sentimentul cand te simti pierdut si te intrebi cine esti si unde iti este locul.

Materialul include piesa laudata de criticii de specialitate, "Scarlett”, capodopera dupa care a fost numit EP-ul, "The Walls Are Way Too Thin”, piesa "Haunted House”, colaborarea cu trupa 1975, "Please Don’t Leave Just Yet”, si doua piese noi, intitulate "Thursday” si "Friendly Fire”.

"Acest EP transpune sentimentul cand te simti pierdut. Reprezinta acel moment in care te intrebi cine esti si unde ar trebui sa fii. Cand esti asa de pierdut incat trebuie sa te reinventezi pentru ca nu te mai regasesti. Asa m-am simtit cand m-am mutat in Liverpool, apoi in Londra, si sa fiu mereu prinsa intre locuri, fara sa ma stabilesc undeva”, a spus Holly.

La doar 21 de ani, Holly sfideaza normele si, in doar un an, aceasta a reusit sa-si incante fanii la spectacole sold out pe tot mapamondul. Aceasta a fost insotita pe scena si de Jack Steadman, care a cantat alaturi de Holly "Friendly Fire”.

Recent nominalizata la premiile Ivor Novello, la categoria "Rising Star Award”, si aleasa de YouTube drept "Artist On The Rise”, iar de Deezer "Focust Artist”, Holly nu este indragita de fani doar pentru muzica ei laudata de criticii de specialitate. Interesul artistei fata de moda sustenabila a incurajat-o sa lanseze initiativa Fifth Sister Swap, fiind o modalitate pentru fanii acesteia prin care pot sa faca schimb de haine, fara sa se bazeze pe "fast fashion”. Mai mult, Holly si-a unit fortele si cu TRAID, o organizatie caritabila din Marea Britanie, pentru o colectie editie limitata, cu scopul de a incuraja reciclarea hainelor.

EP-ul "The Walls Are Way Too Thin” apare dupa materialul discografic de debut al lui Holly, "Falling Asleep At The Wheel”, care a marcat primul capitol din povestea unui nou superstar global in devenire si care a acumulat peste 190 de milioane de stream-uri pana in prezent.

Muzica lui Holly ajuta fanii de pretutindeni prin versurile sale oneste, artista declarand ca isi doreste ca versurile ei sa fie asa de sincere, incat fanii sa le poata folosi drept inspiratie pentru tatuajele lor. Holly scrie versuri despre viata sa, incepand de la lupta surorii sale cu sanatatea mentala pana la ruptura relatiilor cantaretei cu prietenii. "Oamenii pot sa simta o conexiune mai rapid cu o piesa in care mi-am expus gandurile nefiltrate. Asta caut si eu in muzica pe care o ascult – o conexiune personala. Toate lucrurile prin care trec sunt generale. Toata lumea a trecut prin aceste situatii, nu doar eu”.

LISTA DE PIESE:

Haunted House

The Walls Are Way Too Thin

Please Don’t Leave Just Yet

Thursday

Scarlett

Friendly Fire
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 15 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/