BestMusic.ro » Stiri »   Hooverphonic au lansat un nou single, intitulat "Por Favor"

  Hooverphonic au lansat un nou single, intitulat "Por Favor"


Trupa Hooverphonic a lansat de curand un nou single intitulat "Por Favor" prin compania de productie Nictures. Noul single e insotit de un videoclip regizat de Nick Rosseel si se poate viziona mai jos in articol.

Hooverphonic este o trupa belgiana care s-a format in octombrie 1995. Desi initial genul muzical abordat de trupa era considerat a fi trip hop, acestia au foarte multe influente si din sfera alternative, electronica, electropop, rock etc.

Hooverphonic in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky". Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat in 2018.

In ceea ce priveste noua melodie a formatiei, "Por Favor", aceasta poate fi descrisa ca fiind o piesa atipica pentru Hooverphonic, avand un iz varatic, fresh, cu influente marca Manu Chao si Calexico care fac ascultatorul sa se miste pe ritmurile colorate si sound-ul presarat de elemente latine.

La baza melodiei regasim astfel sound-uri de mariachi care se potrivesc perfect cu mesajul piesei. Versurile ne vorbesc despre importanta respectului si a politetii in orice relatie noua de dragoste pe care o incepem.

Toamna aceasta aveti ocazia de a vedea Hooverphonic live, in Romania.

Trupa va canta alaturi de Selah Sue si Naaz la Shine Festival- Autumn Edition in 22 septembrie 2023 la Arenele Romane. Bilete pentru eveniment regasiti aici.

Piesa noua o puteti asculta mai jos.
Publicat pe 15 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram