BestMusic.ro » Stiri » Hotel Transylvania obtine recordul lunii septembrie in Box Office

Hotel Transylvania obtine recordul lunii septembrie in Box Office


Productia animata "Hotel Transylvania" a celor de la Sony Entertainment a avut cele mai mari vanzari pe luna septembrie, clasandu-se pe locul intai in top, cu o suma de 43 milioane de dolari. Filmul ne spune ca Dracula isi deschide un hotel exclusiv pentru monstri, insa are parte de un invitat neasteptat.

Pe langa faptul ca suma colosala a fost cu mult peste asteptarile oricui, a fost si mai mare decat a oricarui film care a avut pana acum premiera in septembrie. Recordul a fost detinut pana acum de productia Sweet Home Alabama, lansata acum 10 ani, care a strans 35,6 milioane de dolari.

Pentru aceste cifre putem multumi departamentului de marketing al productiei, personajelor indragite din filme deja cunoscute si faptului ca luna trecuta nu au mai fost si alte filme de familie la cinema.

In plus, Sony a depasit asteptarile si cu productia Looper, care a ocupat locul doi la vanzari cu suma de 21,2 milioane de dolari, de la care nu existau pretentii sa depaseasca prin vreo minune 20 de milioane, mai ales ca Joseph Gordon-Levitt este la inceputul popularitatii sale.

Daca va intrebati unde s-a plasat noul Resident Evil "Retribution", ei bine... pe locul opt.

Trailer 1:

Trailer 2:

Looper trailer 2012
Mai multe stiri despre: box office  filme 2012 
Publicat pe 02 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram