BestMusic.ro » Stiri »  Hozier a lansat single-ul “Francesa” si anunta noul album  

 Hozier a lansat single-ul “Francesa” si anunta noul album
 


Hozier a lansat single-ul "Francesa” si anunta noul album. Acesta a anuntat ca viitorul sau album, Unreal Unearth, va fi lansat pe 18 august si contine piese lansate anterior "Eat Your Young”, al treilea #1 al lui Hozier la radioul Triple A si "All Things End”, precum si noul single "Francesca”.

Andrew Hozier-Byrne cunoscut sub numele de scena Hozier, este un muzician, cantaret si compozitor irlandez din Comitatul Wicklow care a cunoscut succesul international in urma lansarii single-ului sau de debut "Take Me to Church” in 2013.

Albumul sau de studio lansat in 2014, a debutat in fruntea clasamentului in Irlanda si a ajuns top ten in cele globale. A fost certificat platina de 6 ori in Irlanda si multi-platina in mai multe tari.

In prezent, Hozier sustine spectacole pop-up intime in orase selectate inainte de turneul sau mai mare, din aceasta toamna. Turneul sold-out cu 11 concerte a inceput pe 6 mai, la Atlanta, si se va incheia cu spectacole la Bowery Ballroom din New York si Troubadour din Los Angeles, joi, 25 mai si, respectiv, miercuri, 31 mai.

Etapa nord-americana a turneului "Unreal Unearth Tour” al lui Hozier incepe pe 9 septembrie in St. Louis, MO, cu Madison Cunningham alaturandu-se ca invitat special pentru toate datele. Promovat de Live Nation, Hozier va sustine 28 de spectacole sold-out in 25 de orase, inclusiv Madison Square Garden din New York si Hollywood Bowl din Los Angeles.

Aici regasiti linkul de download/stream.

Mai jos puteti asculta "Francesca".
Publicat pe 24 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram