BestMusic.ro » Stiri » HYPOCRISY este al doilea nume confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2019

HYPOCRISY este al doilea nume confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2019

HYPOCRISY este al doilea nume confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2019

Legendara trupa de melodic death metal condusa de Peter Tagtgren a fost infiintata in 1991, in Ludvika, Suedia. Desi forma sa actuala s-a conturat abia la inceputul anilor '90, Hypocrisy a inceput ca un proiect solo apartinand lui Tagtgren, numit 'Seditious'.

Primele piese ale formatiei aveau sound-ul clasic al death metal-ului, 'Penetralia' (1992), primul disc long play, fiind si astazi considerat reprezentativ pentru death metalul european. De-a lungul carierei muzicale insa, trupa a evoluat spre zona melodic death metal, inregistrand in acelasi timp si o schimbare la nivelul subiectelor abordate – dinspre unele predominant anti-crestine spre unele legate de paranormal. Cel de-al zecelea album, 'Virus', s-a concentrat pe teme tipice registrului death metal, precum violenta, nebunia, chinurile realitatii sau tortura, in timp ce 'End of Disclosure', cel de-al 12-lea album, a abordat si subiecte care fac referire la conspiratii si Illuminati.

In prezent, din pre-sale-ul 2 mai sunt disponibile doar 130 de bilete la pret special de 230 lei/ buc., valabil pana la epuizarea acestora, dar nu mai tarziu de 21 octombrie 2018.

Ca noutate, vor fi disponibile si bilete pentru fiecare zi de festival care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea festivalului la pretul de 220 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
Mai multe stiri despre: festivaluri 2019  concerte 2019 
Publicat pe 13 Septembrie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu