BestMusic.ro » Stiri »   Imagine Dragons lanseaza piesa "Children of the Sky (a Starfield song)"  

  Imagine Dragons lanseaza piesa "Children of the Sky (a Starfield song)"
 


Imagine Dragons a lansat o noua piesa, intitulata "Children of the Sky". Melodia este extrasa de pe coloana sonora a jocului sci-fi "Starfield" si este acompaniata de un visualizer.

"Children of the Sky" are un vizualizer inspirat din lumea SF a jocului "Starfield". Intreaga coloana sonora a proiectului a fost realizata de Inon Zur, compozitor israeliano-american de coloane sonore pentru film, televiziune si jocuri video. Zur a compus muzica pentru zeci de proiecte, inclusiv Dragon Age, Everquest, Fallout, Prince of Persia, Star Trek, seria Syberia, etc.

Aceasta melodie nu este prima piesa Imagine Dragons inclusa pe un soundtrack. Trupa a aparut si pe coloana sonora a show-ului animat "Arcane", un prequel "League Of Legends", cu melodia "Enemy". De asemenea, melodia "Warriors" a fost folosita pentru un videoclip promotional al Campionatului Mondial League of Legends din 2014.

Mai mult decat atat, formatia a avut si alte piese precum "On Top Of The World", "Whatever It Takes" si "Radioactive" care au aparut in jocuri diverse de-a lungul timpului:Beat Saber, FIFA, Madden NFL, MLB The Show, NBA 2K, NHL si multe altele.

"Cantecul, ca si jocul, pune unele dintre cele mai dificile intrebari cu care ne confruntam ca oameni, incercand sa ne gasim locul in univers. Bethesda (n.r. companie de jocuri video) a creat jocuri emblematice pe care le-am jucat aproape toata viata si suntem onorati ca am colaborat cu aceasta melodie pentru jocul ", a declarat Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons.

Ascultati noua piesa mai jos.
Publicat pe 05 Septembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram