BestMusic.ro » Stiri » S-a prelungit perioada de inscrieri la Imagine Festival

S-a prelungit perioada de inscrieri la Imagine Festival

S-a prelungit perioada de inscrieri la Imagine Festival

Dare to Imagine ! Te provocam sa te faci cunoscut! Daca nu ai reusit sa te inscrii pana acum, mai ai timp pana pe 25 aprilie.

Ca sa ajungi la cel mai tare festival de muzica pentru tineri, intra pe www.imaginefestival.ro pana pe 25 aprilie si urmeaza etapele de inscriere completand date despre tine sau trupa ta. Noi apreciem originalitatea, spontaneitatea si curajul indiferent de stilul muzical in care te incadrezi: de la clasic la cel mai tehnic jazz, de la cel mai turbat rock sau cel mai duios folk pana la cel mai futuristic electro sau cel mai agresiv punk (nu omitem: reggae, ska, funk, pop sau dance).

Dupa ce te-ai inscris, cheama-ti prietenii si fanii pe site sa te voteze si sa te sustina postand comentarii.
Daca esti bun te invitam la preselectii sa ne canti live, daca ne dai pe spate poti ajunge in finala nationala, iar daca esti de neoprit vei ajunge pe scena festivalului international.

Daca vezi afisele festivalului Imagine Romania la tine in oras, scaneaza codul QR cu smartphone-ul si poti sa asculti trupele care s-au inscris deja. (Iata cateva sugestii de aplicatii: QR Reader for iPhone, QR Scanner, QR App, Barcode Scanner, QR Droid)
Mai multe stiri despre: festivaluri  imagine festival 
Publicat pe 12 Aprilie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram