BestMusic.ro » Stiri » In aceasta saptamana in Question Mark: Cartographs, Bastos, Progressive Soldiers, Concurrency in Knowledge

In aceasta saptamana in Question Mark: Cartographs, Bastos, Progressive Soldiers, Concurrency in Knowledge


Vom avea din nou o saptamana plina in Question Mark. De miercuri pana sambata, fiecare seara stropita din plin cu muzica live.

13 mai: CARTOGRAPHS [DK]

Miercuri, 13 mai, trupa daneza de melodic hardcore Cartographs concerteaza la Question Mark, in cadrul primului lor turneu european.

Cartographs a lansat octombrie 2013 primul EP - "Save Travels", disponibil pe Bandcamp, si pregateste primul release full lenght. In cadrul acestui turneu, danezii au deschis show-urile Comeback Kid si Bane din Sarajevo si Zagreb.

Cartographs inseamna:

Joachim Jensen - Vocals

Oliver Stokholm - Vocals

Caspar Schaap - Guitar

Frederik Thelin - Guitar

Anton Dyrby - Bass

Morten Scholl - Drums

Intrare: 15 lei.

14 mai: Bastos [euro spring tour kickoff] + Las Poftas

Bucurestenii de la Bastos [math rock / emo punk] pornesc saptamana aceasta intr-un turneu european, iar ultima "repetitie" se va desfasura pe 14 mai in Question Mark, alaturi de Las Poftas.

In septembrie 2014 a lansat la Fading Halo Records si Dvvm Recs un split 7” alaturi de Pandrea, ce poate fi ascultat pe Bandcamp.

Bastos inseamna:

Dragos Dulea - drums

Catalin Lungu - guitar

Laurentiu Cotac - bass

Alin Cinca - guitar

Intrare: 10 lei

15 mai: Progressive Soldiers: Red Magnetic | Axial Lead | Subliminal Damage + Tribut Tool

Pe 15 mai, Jurnal ROCK te invita la un eveniment tematic 100% progressive, 100% romanesc. Soldatii care vor "marsalui" sub indrumarea unor tonalitati de prog rock sau prog metal sunt Red Magnetic, Axial Lead si Subliminal Damage (+ Tribut Tool alaturi de Constantin - Reflections of Reality). Incepand cu playlist-ul de dinaintea concertelor si cel de la afterparty-ul ce va urma dupa un jam session sanatos in cadrul caruia trupele se vor dezlantui liber aducand un omagiu acestui gen muzical si pana la setlist-ul pe care trupele il pregatesc cu dedicare, seara va fi dedicata progressive-ului. Scrieti si traiti istoria progressive-ului in Romania alaturi de Red Magnetic, Axial Lead si Subliminal Damage. Join the progressive soldiers!

Intrare: 15 lei

16 mai: Concurrency in Knowledge + Akral Necrosis

Sambata, 16 mai 2015, in Question Mark, de la ora 20:00, sunteti asteptati pentru o seara speciala, ofranda metalului extrem, ce va marca lansarea primului EP Concurrency in Knowledge. Pe scena vor urca si black-thrasherii de la Akral Necrosis, invitatii speciali ai evenimentului.

Concurrency in Knowledge este o trupa bucuresteana de metal extrem ce a luat nastere la inceputul anului 2014. Dupa multe schimbari si modificari aduse atat structurii pieselor, cat si a membrilor, formula se stabilizeaza in toamna anului 2014, in momentul lansarii EP-ului "The Decider".

Concurrency in Knowledge inseamna:

Ioan Preda (vocal)

Cedrik (chitara)

Valentin Cristocea (bass)

Teo Popp (tobe)

Intrare: 15 lei

Bilete in presale se gasesc pe eventbook.ro, la bar, librariile Kyralina si Anthony Frost, iar pentru a fi la curent cu toate concertele urmatoare din Question Mark, subscribe https://www.facebook.com/questionmarklp/events

Saptamana viitoare:

21 mai: Calf vs. Ropeburn

22 mai: Eveniment caritabil Rock The Blindness

23 mai: Tangled Thoughts of Leaving, Solkyri, Nava Spatiala

24 mai: DAsh, Sleepless, The Boy Who Cried Wold

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul ... sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
Mai multe stiri despre: muzica live  going out  concerte 2015 
Publicat pe 11 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram