BestMusic.ro » Stiri »   In aceasta toamna Magda Ignat aduce in playlisturi „Iubirea de sine"

  In aceasta toamna Magda Ignat aduce in playlisturi „Iubirea de sine"


In aceasta toamna Magda Ignat aduce in playlisturi "Iubirea de sine", o piesa sensibila ce isi propune sa transmita un mesaj puternic despre importanta autenticitatii si empatiei in viata noastra de zi cu zi.

La fel ca multi oameni, este posibil ca fiecare dintre noi sa aiba un critic interior foarte puternic, insa este fundamental modul in care alegem sa relationam cu noi insine, sa fim intelegatori fata de greselile noastre, sa intelegem minusurile si sa putem comunica eficient cu noi despre viata fara sa ne judecam sau sa ne pedepsim cu asprime. Noua piesa a Magdei ne aminteste ca fiecare dintre noi este unic si valoros in felul sau si ca putem gasi forta de a ne iubi pe noi insine si de a-i iubi pe ceilalti, cu defecte si calitati.

"Ne legam de anumite persoane si incepem sa facem lucruri care de multe ori ne ranesc, dar spunem ca e din iubire, de aceea o sa facem ce isi doreste cel drag ca sa-i fie lui bine, dar ajungem sa ne uitam pe noi insine, sa ne inchidem si credem ca asa ar trebui sa se simta iubirea. Nu uitati sa va iubiti si sa va apreciati mai mult pe voi insiva, sa aveti incredere in frumusetea interioara cat si cea exterioara, astfel veti sti ce inseamna si cum e de fapt sa iubesti!", povesteste Magda despre cel mai nou single al sau.

"Iubirea de sine" este o creatie muzicala semnata de Bianca Dragomir si Vlad Mazarel, ce imbina elemente pop si impresioneaza prin profunzimea mesajului sau.

Maria Magdalena Ignat este pasionata de muzica si merge cu pasi repezi pe urmele Ioanei si ale Madalinei. Aceasta a aparut pentru prima data cantand alaturi de surorile sale mai mari, Ioana si Madalina Ignat, in cadrul live sessionurilor organizate de catre GreenEye Music.

Asculta noua melodie mai jos.
Publicat pe 27 Octombrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram