BestMusic.ro » Stiri » In culise cu Yanka si coregraful Madalin Farc la videoclipul “Jungle”  (video)

In culise cu Yanka si coregraful Madalin Farc la videoclipul “Jungle”  (video)

In culise cu Yanka si coregraful Madalin Farc la videoclipul “Jungle”  (video)

Pentru cel mai recent videoclip al sau, "Jungle”, Yanka l-a ales drept coregraf pe Madalin Farc, cunoscut si ca cel mai tanar coregraf roman, dar si datorita colaborarilor cu Alexandra Stan, Inna, Smiley, Marius Moga si multi altii.

Cum de multe ori pregatirile dureaza mai mult decat filmarea propriu-zisa, Yanka si Madalin Farc ne-au luat in culisele videoclipului, prezentandu-ne astfel un material din spatele camerelor, in care il vedem si pe regizorul Khaled Mokhtar, atent la orice detaliu de productie video.

Despre coregrafia realizata de tanarul artist care a stat in spatele show-urilor de la Romanii au talent, Yanka a marturisit: "Madalin Farc este cel care m-a provocat sa dansez si sa am curajul sa scot la suprafata iubirea mea ascunsa pentru dans! Este inainte de toate un OM deosebit, un coregraf exigent si foarte creativ, care a stiut sa ma puna in valoare ca artist performer. Este mai mult decat un coregraf, este o sursa bogata de inspiratie!”

De cealalta parte, Madalin Farc a adaugat: "Yanka a avut incredere totala in mine si mi-a dat frau liber in crearea coregrafiei. E cel mai frumos sentiment atunci cand lucrezi cu oameni deschisi si doritori sa se redescopere”.
Mai multe stiri despre: dans  single nou  coregrafii  filmari videoclipuri 
Publicat pe 14 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram