BestMusic.ro » Stiri »  In premiera, Gramofone lanseaza o noua piesa cu un videoclip in 360 de grade

 In premiera, Gramofone lanseaza o noua piesa cu un videoclip in 360 de grade

 In premiera, Gramofone lanseaza o noua piesa cu un videoclip in 360 de grade

Gramofone lanseaza astazi un nou episod din seria GramoHOME, prezentand o piesa noua, My Self, intr-un videoclip incarcat cu elemente surprinzatoare pe care publicul le poate descoperi in 360 de grade.

Mansarda care le este spatiu creativ, unde s-au infiripat piese, idei, jam sessions, pe scurt, GramoHOME, a beneficiat de un makeover recent.

My Self a pornit de la o idee mai veche pe care au avut-o cei 4 membri ai trupei despre o piesa circulara ca structura. Versurile sunt menite sa il indrume pe ascultator in calatoria sa de a-si regasi adevarata personalitate si de a se redefini pe sine, inspirate fiind de scrierile psihologului Carl Jung. Si ca sa inchida cercul, trupa a ales o reprezentare vizuala in 360 de grade.

Filmarea in 360 pentru o vedere de ansamblu, dar cu accent pe detalii, nu este prima inovatie video folosita de Gramofone. In urma cu cateva luni, Stay Alive, primul episod din seria GramoHOME, a avut parte de o productie HDR10, un nou standard de redare video adoptat de Youtube si Netflix.

Baietii de la Gramofone au lucrat intens in perioada de izolare si au strans in sertar o colectie considerabila de noi piese si idei, avand in plan lansarea unui nou album in a doua parte a anului 2021.

Gramofone inseamna Paul Dragusin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitara), Cristian Nicoara (tobe) si Radu Camburu (bass).

Recent, Paul si Vlad au participat la Creative Camp by Electric Castle, unde au petrecut aproximativ o saptamana jongland cu note muzicale si idei alaturi de artisti precum Adrian Despot, Bean MC (Subcarpati), The Sonic Taste, Herodot, Calin Han, Adrian Mihaiu si Alina Marinescu.
Publicat pe 14 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu