BestMusic.ro » Stiri » Inca doua sezoane din serialul "Familia Simpson" vor fi produse de studiorile Fox

Inca doua sezoane din serialul "Familia Simpson" vor fi produse de studiorile Fox


La inceputul saptamanii, studiourile Fox au anuntat vor produce al 27-lea, respectiv al 28-le sezon din serialul de televiziune animat "Familia Simpson".

Fiecare sezon va include 22 de episoade, iar contractul a fost semnat cu o luna inainte de difuzarea episodului final al sezonului 26. Prin urmatoarele doua sezoane, serialul va ajunge la un total de 625 de episoade.

"Familia Simpson" detine deja recordul de longevitate in domeniul serialelor TV difuzate in prime time, iar daca show-ul va beneficia si de un al 29-lea sezon, va dobori recordul detinut in prezent de "Gunsmoke", prin prisma celor mai multe episoade dintr-un serial TV difuzat in prime time.

In anuntul oficial, producatorii au inclus si un comentariu amuzant al personajului Homer Simpson: "I-am depasit pe Letterman, Jon Stewart si McDreamy, pentru ca eu am ceva ce ei nu au: o dependenta costisitoare de 200 de gogosi pe zi".

Sursa:Mediafax
Mai multe stiri despre: desene animate  seriale tv  film animatie 
Publicat pe 06 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram