BestMusic.ro » Stiri »   INNA a lansat un nou single "Magical Love"

  INNA a lansat un nou single "Magical Love"

  INNA a lansat un nou single "Magical Love"

INNA a lansat un nou single "Magical Love", in limba engleza care are un vibe perfect pentru vara asta! In curand, asteptam de la artista si un videoclip oficial.

"Magical Love" este o piesa compusa de Inna impreuna cu Breyan Isaac, compozitor si producator american care a lucrat cu David Guetta, Flo Rida, Nicki Minaj, G-Eazy si multi alti artisti cunoscuti. De productia piesei s-a ocupat Alex Cotoi de la Global Records, premiat cu Latin Grammy, alaturi de Marci & Seba. Acestia sunt responsabili si de unul dintre cele mai mari hituri ale Innei, piesa "Hot". Noul single are un bas puternic si un sound numai bun pentru orice party de vara, avand chiar si influente 90s care dau un plus de valoare piesei.

"Vreau sa simii iubirea magica de fiecare data cand ascultai piesa i sa o impartaii peste tot pe unde mergei. Noi suntem iubire!"- INNA

Tot anul acesta, INNA a mai lansat o piesa in colaborare cu Ilkay Sencan "Talk", dar si o piesa cu The Motans- "Tare". Tot in 2022 INNA ne-a oferit a doua parte a albumului "Champagne Problems", inregistrat si produs in cadrul unei noi sesiunii "Dance Queen's House". Mai mult decat atat, Inna a realizat un remake la piesa "Lalele" a lui Luigi Ionescu, reusind sa aduca un aer proaspat acestei melodii bine cunoscute.
Publicat pe 20 Iunie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram