BestMusic.ro » Inna » 50 de look-uri: Inna

50 de look-uri: Inna

 
50 de look-uri: Inna

Inna este in acest moment produsul romanesc de export numarul 1 pe piata muzicala internationala si, ca orice vedeta care se respecta, imaginea ei trebuie sa fie intotdeauna la inaltime. Am strans in lista din dreapta 50 de look-uri ale solistei, pe care doamnele si domnisoarele le pot folosi ca un ghid in alegerile vestimentare.

Prinsa oarecum nepregatita de succesul care a venit precum valul, dupa cum a recunoscut chiar ea, Inna a trebuit sa umble la inceputul carierei la imaginea sa pentru a ajunge tipa sexy de astazi. Acum isi permite sa poarte orice si o face, insa nu a facut niciodata excese in ceea ce priveste hainele atragatoare si look-ul de vampa, la care a apelat doar la sedinte foto sau in anumite clipuri. Declarand ca nu isi doreste sa fie perceputa ca o tipa frumoasa, ci mai degraba carismatica si placuta de oameni, Inna apeleaza constant la tinute jucause, cool, dar si inedite uneori, drept pentru care poate fi luata drept model vestimentar.

Asadar, vedeti in lista din dreapta o selectie de 50 de look-uri ale Innei si spuneti-ne ce parere aveti despre stilul acesteia.

 Mai multe stiri despre: look 
Publicat pe 18 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram