BestMusic.ro » Stiri »   INNA revine cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House: 16 zile izolata intr-o casa, 8 episoade pe canalul de YouTube al artistei  

  INNA revine cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House: 16 zile izolata intr-o casa, 8 episoade pe canalul de YouTube al artistei
 

  INNA revine cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House: 16 zile izolata intr-o casa, 8 episoade pe canalul de YouTube al artistei
 

INNA se intoarce cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House, o sesiune muzicala care a durat 16 zile in care artista a stat izolata intr-o casa alaturi de producatori si songwriteri de la Global Records, dar si din Suedia si a compus mai multe piese.

Intreaga experienta a fost filmata, iar fanii INNEI se vor putea bucura de opt episoade savuroase care vor fi lansate o data la doua zile pe canalul de YouTube al artistei si care includ experiente inedite, invitati speciali, momente emotionante si multa distractie. Cele opt episoade sunt conturate in jurul unor provocari pe care INNA le-a primit de la echipa ei si vor avea subtitrari in engleza si spaniola pentru a putea fi accesibile fanilor INNEI din intreaga lume.

In primul episod, INNA isi face intrarea in Dance Queen’s House intr-un mod spectaculos: aterizeaza cu elicopterul in curtea casei! Nu este prima data cand artista alege un mod neconventional de a ajunge la un eveniment sau o filmare. In urma cu 10 ani, ea a aterizat cu elicopterul direct pe scena de la Arenele Romane, unde a sustinut un super concert in fata a mii de oameni.

In continuarea primului episod, INNA ii prezinta pe compozitorii si producatorii care i-au fost alaturi in procesul de creare a pieselor: Marco&Seba, Alex Cotoi si Minelli, iar fanii pot asculta in exclusivitate o mica parte dintr-o piesa nou-nouta, compusa in sesiune.

De asemenea, INNA anunta in elicopter, la inaltime, ca mai exista un pasager care nu se vede, pentru ca Anca, prietena ei cea mai buna si make-up artistul ei, urmeaza sa devina mama.

”Mi-am propus sa ma distrez, sa ma bucur de muzica, de prietenie, la fel ca in primul sezon, alaturi de echipa mea si de oamenii dragi care sunt cu mine in Dance Queen’s House. Stati cu mine pe canalul meu de YouTube pentru opt episoade cu multa distractie, pe ritmurile unor piese noi de pe viitorul meu album”, a spus INNA.

Piesele obtinute in cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, asa cum s-a intamplat si sezonul trecut cand fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”. Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” si ”Maza”.

INNA a avut un an plin de succese si colaborari. Piesa "Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizari, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 saptamani consecutive in tarile CSI, Turcia. Apoi a lansat "Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizari, "Oh My God”, dar si colaborarea cu Gromee pentru "Cool Me Down”, "It Don’t Matter” cu Alok si Sofi Tukker, "Papa” cu SICKOTOY si Elvana Gjata , "Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans si Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli.

Cel mai recent single ”Up” este pe locul 88 in top Shazam Global si pe locul 9 in top Dance Global.

INNA are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube si peste 5,3 miliarde de vizualizari pe YouTube, numarul 6 dupa artisti europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.
Publicat pe 08 Decembrie 2021 de BestMusic.ro