BestMusic.ro » Stiri » Carlos Mencia: Slava Domnului ca s-a nascut muzica electronica, sa-i mai asculte americanii si pe altii

Carlos Mencia: Slava Domnului ca s-a nascut muzica electronica, sa-i mai asculte americanii si pe altii


Bucharest Comedy Week, primul festival international de comedie organizat in Capitala, il va aduce in saptamana vesela pe unul dintre cei mai cunoscuti performeri de stand-up comedy din lume: Carlos Mencia! Actorul va putea fi vazut si ascultat live la Bucuresti, pe 27 septembrie, la Sala Palatului, in cadrul celui mai asteptat eveniment organizat de-a lungul celor 7 zile de comedie pe care ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Carousel, le pregateste bucurestenilor cu ocazia celei de-a 555-a aniversari a orasului.

Prin intermediul organizatorilor, Carlos Mencia ne-a raspuns la cateva intrebari despre despre subiectele cu care n-ai cum sa dai gres in show-urile de stand-up, ce a aflat de la Pablo Francisco despre Romania, muzica ce-l introduce in starea potrivita inainte de show si ce gaseste amuzant la industria muzicala.

Detalii despre show-ul lui Carlos Mencia, ce face parte din Bucharest Comedy Week, si bilete gasiti pe site-ul oficial al evenimentului.

Salut, Carlos, ajungi pentru prima data in Romania. Stii ceva despre noi, poate de la Pablo Francisco?

Intr-adevar, e primul meu show aici, iar Pablo mi-a spus "Nu-ti face griji, fii tu insuti, romanii or sa te iubeasca". Oh, si sa am grija, femeile de aici sunt tare frumoase si sexy.

Iti mai aminstesti ce te-a inpirat in momentul cand ai facut primii pasi in industria asta; cum s-au schimbat influentele de-a lungul acestor ani?

Da, imi amintesc, am inceput spre sfarsitul anilor '80, inspirat fiind de prietenii mei si influentat de dorinta mea de face pe toata lume fericita, iar asta nu s-a schimbat nici pana azi.

E vreun subiect cu care n-ai cum sa dai gres in show-urile tale, la care sigur sala rade, indiferent de locul in care performezi?

Familia. Glumele despre familie functioneaza intotdeauna si oriunde, pentru ca toata lumea are asa ceva.

Dar exista vreun subiect pe care nu l-ai aborda niciodata in show-urile tale? Sau pe care nu l-ai mai aborda?

Nu, daca ceva e amuzant, nu conteaza despre ce e vorba.

Pentru ca suntem un site de muzica, ne poti spune ce muzica te inspira sau ce asculti inainte sa urci pe scena?

Iubesc muzica Trance, ma pregateste pentru show si ma duce intr-o stare de iubire si armonie.

Care crezi ca e cea mai mare gluma in industria muzicala?

Mi se pare ilar ca toti cei din jurul lumii asculta muzica facuta de americani, dar acestia nu imbratiseaza deloc muzica altor tari. Slava Domnului ca s-a nascut muzica electronica, sa-i mai asculte americanii si pe altii.

Un mesaj pentru publicul roman?

Abia astept sa ajung la voi, sa urc pe scena si sa simt energia data de rasetele si iubirea voastra.
Mai multe stiri despre: interviuri  Stand Up  going out 
Publicat pe 26 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram