BestMusic.ro » Florin Chilian » Interviu Florin Chilian

Interviu Florin Chilian

Interviu Florin Chilian

A facut valva cu noul sau videoclip - `Zece`. O bijuterie de cateva minute pe care-am asteptat-o cu sufletul la gura, dupa ce-am vazut trailerul acestui videoclip.

`Zece` a fost o ocazie buna sa stam de vorba cu Florin Chilian. Ne-a primit acasa, ne-a servit cu o tuica si ne-am pus la povesti. Despre muzica si despre textele lui (face urat cand aude `versuri`). Ne-a spus si ce-au zis femeile despre care canta, cand i-au auzit piesele.

Chilian are o groaza de curaj – omul isi pune sufletul pe tava si-si marturiseste prin cantece lucruri la care multi dintre noi nici n-au curaj sa se gandeasca. De fapt, s-a apucat tarziu de muzica, asta fiindca mult timp i-a fost `ingrozitor de frica`

Pan-acum a cantat doar inspirat de propriile trairi/intamplari. Anul acesta vine cu o schimbare – urmatorul sau proiect - `Raiuri de iad` e povestea (ingrozitor de trista) a copilariei infernale din cauza unor parinti deraiati.

Nu prea-I place ce se-ntampla in muzica romaneasca, de politicieni nici nu vrea s-auda, iar cand vine vorba de politie…. Una peste alta `are propriile lui sisteme de valori` si nici o treaba cu `dementa din jur`.

Stai sa-l asculti in interviul acordat BestMusic.
Publicat pe 04 Ianuarie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu