BestMusic.ro » Mihai Margineanu » Interviu Margineanu (savuros)

Interviu Margineanu (savuros)

Interviu Margineanu (savuros)

Margineanu s-a apucat de discul sau inainte sa vina criza peste noi. Apropo de criza – Margineanu crede ca a fost provocata de politicieni, ceea ce nu-l impiedica sa ne impinga la vot. Are si o sugestie despre numele pe care sa punem stampila si remarca faptul ca toti shefii nostrii de stat au avut fetze de comunisti, bolsevici, rusi sau tarani.

Nu l-ar vota nici pe Basescu nici pe Vadim, insa ar sta cu oricare dintre ei la sprit ("cred ca Basescu ar fi o companie foarte placuta, cum ar fi si Vadim").

In partea a doua a interviului vine vorba despre "miratii" de la tabloide, care i-au facut lui Margineanu o surpiza: s-ar fi pupat cu Raluca Lazarut. Nu i-ar fi displacut o asemenea aventura, dar n-o cunoaste pe femeie, si-n plus Raluca era la Cannes cand s-ar fi petrecut minunea. Nu s-a certat cu ziaristii autori ai articolului, caci – atentie – "cu unii facuti din mame curve si tati betivi nu te certi."

Concetul de la Sala Palatului e un hop serios – sant inca speriat – spune Margineanu, care se va tunde pentru concert caci "mi-a crescut parul ca la un urs mic". Discul sau nou iese cu GSP, ceea ce – pentru autor – e onorant: "Mi se pare foarte bine c-am intrat in elita asta" – adica alaturi de ceilalti cativa artisti care-au scos discuri cu GSP – BUG, Parazitii, Puya.

Lantul de la gat arata cat de taran si magar esti – declara Margineanu apropo de "mahalaua" de astazi. Si mai crede ca goliciunea vulgara prezenta in ziare ne taie pofta de sex. In fine, povestea se termina cu dedicatii pentru politicieni.

Poze interviu Margineanu.
Mai multe stiri despre: interviuri  interviu margineanu  margineanu 
Publicat pe 17 Noiembrie 2009 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu