BestMusic.ro » Stiri »   Ioana Ignat alaturi de surorile sale, Maria Magdalena si Madalina, a lansat un album de colinde de Craciun  

  Ioana Ignat alaturi de surorile sale, Maria Magdalena si Madalina, a lansat un album de colinde de Craciun
 

  Ioana Ignat alaturi de surorile sale, Maria Magdalena si Madalina, a lansat un album de colinde de Craciun
 

Materialul lansat cu ocazia sarbatorilor de iarna contine noua melodii, atat versiuni speciale ale unui colinde clasice, cat si compozitii proprii.

Ioana Ignat, Madalina Ignat si Maria Magdalena Ignat au inceput sa colinde prin lansarea melodiei "Florile Dalbe”, urmand melodii precum "Din cer senin”, "Deschide usa crestine” sau "Lui, Domnului”.

Talentatele surori ne aduc spiritul Craciunului cu interpretari pline de emotie, care, cu siguranta, vor fi coloana sonora a acestor sarbatori. De asemenea, Ioana, Madalina si Maria Magdalena Ignat au mai lansat in urma cu doi ani, in 2018, colindele "Din cer senin” si "In casuta cea saraca”, pe care cele trei le cantau alaturi de familie, in copilarie.

Colindele pot fi ascultate pe: https://ioanaignat.lnk.to/InCasutaCeaSaraca

Ioana Ignat provine dintr-o familie foarte talentata. Drept dovada sunt si surorile sale, Madalina si Maria Magdalena, care au debutat si ele in muzica romaneasca. In anul 2017, Ioana Ignat lanseaza piesa "Doar pe a ta”, piesa ce devine foarte repede no. 1 in topurile radio si ajunge la peste 60 milioane vizualizari pe YouTube. Tot in 2017, Ioana compune si lanseaza "Nu ma uita”, una dintre cele mai populare piese romanesti in mediul online, ce atinge 80 milioane vizualizari pe YouTube. Un nou no. 1 si peste 45 milioane vizualizari vin pentru Ioana odata cu piesa "In palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou in primele pozitii trending YouTube cu piesele "Tu nu meriti” si "Azi”, "O lume intreaga”, "Singura greseala” (impreuna cu Florian Rus), Sensibil (Nu am somn), precum si cel mai recent single alaturi de Pavel Stratan, "Vina dragostei”.
Publicat pe 23 Decembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu