BestMusic.ro » Stiri »   Ioana Ignat lanseaza piesa „Se Deschide Cerul”  

  Ioana Ignat lanseaza piesa „Se Deschide Cerul”
 

  Ioana Ignat lanseaza piesa „Se Deschide Cerul”
 

Ioana Ignat ne-a pregatit un cadou de Craciun si lanseaza piesa dedicata perioadei de sarbatori, intitulata "Se Deschide Cerul”.

Piesa a fost scrisa si compusa de Alina Manolache, iar de productia acesteia s-au ocupat Vlad Mazarel si Dan Healy, in studiourile GreenEye Music.

Cantecul incepe cu note imbietoare de pian si vioara, carora li se alatura vocea inconfundabila a Ioanei. Piesa vine in intampinarea celei mai asteptate sarbatori a anului, nasterea lui Iisus, iar linia melodica si interpretarea deosebita a Ioanei reusesc sa ne teleporteze pe un taram magic.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 4 ani. Un timbru unic, un artist ce isi compune singura piesele si o experienta completa in aparitiile live. In anul 2017, Ioana Ignat lanseaza piesa "Doar pe a ta”, piesa ce devine foarte repede no. 1 in topurile radio si ajunge, in prezent, la peste 63 milioane vizualizari pe YouTube. Tot in 2017, Ioana compune si lanseaza "Nu ma uita”, una dintre cele mai populare piese romanesti in mediul online, ce atinge 90 milioane vizualizari pe YouTube. Un nou no. 1 si peste 54 milioane vizualizari vin pentru Ioana odata cu piesa "In palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou in primele pozitii Trending YouTube cu piesele "Tu nu meriti”, "Azi”, "O lume intreaga”, "Singura greseala” (impreuna cu Florian Rus) si Sensibil (Nu am somn). Piesa "Inima Naiva”, lansata alaturi de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4 milioane vizualizari.

In 2021, Ioana si-a unit fortele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunt” (2,4 milioane de vizualizari), si a colaborat, pentru a treia oara, cu Edward Sanda pentru single-ul "Daca tu nu ai fi” (6,7 milioane de vizualizari).
Publicat pe 15 Decembrie 2021 de BestMusic.ro