BestMusic.ro » Stiri »   Iordan si Madalina Ignat lanseaza "Arata-mi dragostea"

  Iordan si Madalina Ignat lanseaza "Arata-mi dragostea"

  Iordan si Madalina Ignat lanseaza "Arata-mi dragostea"

Dupa ce a colaborat in urma cu aproape un an cu Ioana Ignat, Iordan revine cu o noua piesa, de data aceasta alaturi de Madalina Ignat.

Cei doi lanseaza "Arata-mi dragostea”, un single ce te poarta intr-o calatorie a iubirii, iar protagonisti sunt chiar cei doi artisti.

Compusa de catre Iordan si Madalina Ignat impreuna cu Alexandru Anghel, Mihai Velisan si Andreea Catalina Iordan, "Arata-mi dragostea” este o piesa de dragoste, o declaratie pentru cei care sunt suflete pereche si nu se ascund sa isi arate sentimentele, iar clipul in regia lui Kobzzon surprinde "esenta iubirii” si o transpune in imagini.

In varsta de 23 de ani, Madalina Ignat a absolvit Liceul de Arta "Stefan Luchian” din Botosani. Madalina si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca din copilarie, cand canta alaturi de surorile sale. A studiat chitara si a participat la mai multe festivaluri de muzica folk din tara unde a primit mai multe premii datorita timbrului sau vocal deosebit. De-a lungul timpului, Madalina Ignat a lansat alaturi de surorile sale, Ioana si Magdalena Ignat, piesa "In casuta cea saraca”, dar si un live session exceptional.

Iordan si-a descoperit pasiunea pentru muzica in urma cu mai multi ani, iar din 2017 compune si produce in studiourile GreenEye Music. Printre piesele realizate se numara piesa "Te Sarut” (Pavel Stratan si Ioana Ignat), dar si "Esti Stare", primul sau single din cariera, in colaborare cu Ioana Ignat.
Publicat pe 17 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu