BestMusic.ro » Stiri » Irina Rimes lanseaza "Cel mai bun prieten", a treia piesa din "Trilogia II"

Irina Rimes lanseaza "Cel mai bun prieten", a treia piesa din "Trilogia II"


Dupa "Beau” si "In locul meu”, Irina Rimes lanseaza cea de-a treia piesa a "Trilogiei II”, "Cel mai bun prieten”. Cu un vibe diferit, piesa are un mesaj pozitiv si personal si marcheaza o noua etapa pentru artista, una cu si mai multa atitudine si incredere.

"Cel mai bun prieten este prima piesa despre mine si odata cu ea incepe o noua directie in mzica mea. Este o piesa in care se va regasi fiecare”, spune Irina.

Cu versuri sensibile, dar puternice, care tradeaza o atitudine increzatoare in fortele proprii, piesa "Cel mai bun prieten” incheie intr-o nota pozitiva "Trilogia II”. Piesa a fost compusa de catre Irina Rimes si Alexandru Cotoi, versurile ii apartin artistei, iar productia lui Alexandru Cotoi. Regia videoclipului este semnata de catre Bogdan Paun si imaginea de Alexandru Muresan, intr-un concept semnat de NGM Creative si produs de Loops Production.

"Trilogia II” evoca lupta continua, dar uneori in van, dintre individ si soarta si subliniaza ideea ca orice decizii am lua, destinul este unul prestabilit.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 05 Iunie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram