BestMusic.ro » Stiri »  iTalent - prima editie

 iTalent - prima editie


iCentre Romania si Best Music Live Concerts invita toti DJ -ii talentati din tara la prima competitie de mix pe iPad sau iPhone din Romania .

iTalent sa fii DJ? iCentre invita toti DJ-ii din Romania, indiferent daca au deja ani de experienta sau daca sunt la inceput de drum, sa participe la prima competitie a mix-ului de pe iPad sau iPhone din Romania. Concursul este deschis tuturor celor care vor sa evolueze in fata miilor de participanti la festivalul SHINE ce va avea loc la Bucuresti pe 1 si 2 iulie.

"iTalent este mai mult decat o competitie, este o idee cool, indrazneata si inovatoare ce speram sa castige cat mai multi sustinatori si sa devina o miscare in adevaratul sens al cuvantului, o miscare prin care sa atragem si sa promovam cat mai multi artisti talentati care sunt in acelasi timp iubitori de tehnologie de ultima generatie.

in cateva cuvinte, ne dorim ca iTalent sa exprime in scurt timp inovatia in arta in tara noastra si sa devina definitia sinergiei perfecte intre talentul artistic si device-urile de ultima tehnologie." explica Alexandra Ionescu, marketing manager iCentre Romania.

Pentru a participa la competitia DJ-ilor, orice artist trebuie sa completeze formularul online aflat pe pagina Best Music la sectiunea http://italent.bestmusic.ro si sa trimita organizatorilor link-ul catre pagina proprie de YouTube unde poate fi vizionat videoclipul in care acesta mixeaza de pe iPhone sau iPad; videoclipul trebuie obligatoriu filmat cu sunet si trebuie sa fie la calitate minima HD 720p.

Toti participantii vor fi votati atat de public cat si de juriul de specialitate, si cei mai buni 5 DJ vor urca pe scena festivalului pe 1 si 2 iulie la Arenele Romane.

In urma competitiei vor fi acordate 5 premii care vor consta in 5 tablete iPad Mini si 5 slot-uri de DJ a cate 20 de minute fiecare in fata publicului, pe scena festivalului SHINE organizat la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie 2016, la Bucuresti.

Regulamentul complet al concursului, alaturi de toate detaliile de participare, este disponibil online pe site-ul bestmusic.ro

Despre iCentre

iCentre este Apple Premium Reseller si isi desfasoara toate operatiunile in conformitate cu standardele internationale Apple si opereaza magazine in Promenada Mall, Bucuresti si Allee, Arena si Mom Mall din Budapesta.

Filozofia iCentre – expertul tau local Apple – se regaseste atat la nivelul tehnologiei si a dispozitivelor, cat si al angajatilor. Intreaga echipa ofera informatii complete clientilor, astfel incat selectia produsului potrivit sa vina in intampinarea tuturor nevoilor. Toti consultantii iCentre au certificarea Apple Professionals.

In calitate de Premium Reseller al Apple, iCentre garanteaza clientilor sai cele mai bune servicii de vanzare si postvanzare a tuturor produselor si cel mai bun suport si experienta de cumparare atat in magazinul propriu aflat in Promenada Mall cat si in magazinul online, www.icentre.ro.
Mai multe stiri despre: concursuri  concursuri bestmusic 
Publicat pe 07 Iunie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram