BestMusic.ro » Stiri »  #It’sNotUnusualforTom Jones – descopera primul hit al legendarului cantaret care va concerta la Cluj pe 26 iunie

 #It’sNotUnusualforTom Jones – descopera primul hit al legendarului cantaret care va concerta la Cluj pe 26 iunie

 #It’sNotUnusualforTom Jones – descopera primul hit al legendarului cantaret care va concerta la Cluj pe 26 iunie

Tom Jones, o voce clasica si usor recognoscibila, si-a inceput cariera inca din adolescenta cand obisnuia sa cante in pub-uri si cluburi din South Wales. Insa, melodia cu care acesta a reusit sa ajunga in sufletele oamenilor a aparut abia in 1965 cand artistul a facut pasul care i-a schimbat viata definitiv. Tom Jones s-a mutat impreuna cu trupa lui in Londra, traind in subsolul unei case si inregistrand demo-uri pentru casa lor de discuri. Asa a inceput si povestea piesei care a schimbat directia muzicii pop devenind o melodie pe care oricine o recunoaste instant, indiferent de varsta sau preferinte.

It’s Not Unusual urma sa fie cantata de Sandie Shaw, prima cantareata britanica care a castigat Eurovisionul, iar Tom urma sa inregistreze demoul piesei. In momentul in care acesta a cantat piesa, a stiut ca este pentru el si ca ii va schimba cariera. Artistul a inregistrat-o, adaugand nuantele faimoase care au adus ceva nou si neauzit. O piesa cheie a acetui cantec este si pianistul, ales accidental din cafeneau de langa studio, Reg, care un an mai tarziu, si-a schimbat numele in Elton John. Prima reactie a fost una de reticienta din partea industriei riguroase, care s-a simtit amenintata de noutatea si libertatea aduse de Tom Jones, BBC refuzand sa difuzeze melodia. Publicul s-a indragostit pe loc de cantec cand l-au auzit la posturile de radio fara licenta. It’s Not Unusual a depasit barierele impuse si a invitat publicul la o exprimare fara restrictii si o celebrare a bucuriei de a trai si de a iubi.

Aceasta este povestea unei melodii clasice, atemporale, care a devenit imnul unei decade si al unei generatii. Un mesaj de iubire, speific perioadei cu un sound efervescent si contemporan, o melodie care se regaseste usor si in preferintele din 2019, amestecand nostalgia unor ani liberi cu o idee romantica care ramane actuala.

Tom Jones si-a continuat cariera, vanzand numeroase discuri si creand piese legendare printre care si "Delilah," "Green Green Grass of Home," "What's New, Pussycat?" si "She's a Lady,". Artistul va concerta la Cluj pe 26 iunie. Concertul legendarului artist va fi o ocazie de a aminti publicului ca excelenta este rara, merita celebrata si ca #It’sNotUnusualForTom

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3).
Publicat pe 07 Iunie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu