BestMusic.ro » Stiri » Iuliana Beregoi a lansat clipul piesei "Altfel de colind"

Iuliana Beregoi a lansat clipul piesei "Altfel de colind"


La doar 13 ani, Iuliana Beregoi sustine concerte cu casa inchsia si este protagonista serialului de succes Lara.

Acum, tanara artista lanseaza in prag de sarbatori clipul piesei "Altfel de colind". Atat melodia, cat si videoclipul iti aduc povesti frumoase si inocente din perioada Craciunului.

Piesa fost compusa de Theea Miculescu si Catalin Dascalu, cei care au semnat si celelalte hituri ale Iulianei si a fost lansata de Mixton Music, casa de discuri care se ocupa de managementul artistei.

Iuliana este din aceasta toamna protagonista serialului de succes Lara. Serialul a fost lansat in septembrie, are doar trei episoade si milioane de vizualizari pe Youtube si este produs de Mixton Movie – o divizie Mixton Music .

Al patrulea episod, este editie speciala de Craciun si va fi difuzat in premiera la sala Epika de la Grand Cinema & More, din Baneasa Shopping City , pe data de 17 decembrie.

Biletele pentru acest eveniment au fost epuizate deja , dar Iuliana vine cu o veste buna pentru fani.

Toti cei care nu au reusit sa achizitioneze bilete pentru film, pot veni la concertul care incepe de la ora 16.30, in foaier la Grand Cinema & More din Baneasa Shoping City.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2017  videoclip nou 2017 
Publicat pe 12 Decembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram