BestMusic.ro » Stiri »   J'ai Bistrot Bucuresti aniverseaza 10 ani 

  J'ai Bistrot Bucuresti aniverseaza 10 ani 


Anul acesta are pentru J'ai Bistrot Bucuresti o semnificatie aparte. Localul isi aniverseaza al 10-lea an de existenta prin intermediul a doua evenimente marcante pe 19 si pe 20 mai: Silent Party si Silent Concert Alternosfera ce vor fi organizate chiar in frumoasa gradina din Calea Grivitei 55.

Vineri, pe 19 mai, se redeschide seria de evenimente "J'ai Silent Parties" din vara aceasta, in gradina J'ai Bistrot Bucuresti, cu un line-up grandios. Au fost invitati 9 DJs pe cele 3 canale muzicale.

Line-up:

20:30 - 23:00
Cartierul Creativ
Prietenii pun Muzica la J'ai • Gilda Comarzan
Asociatia Casa Buna

23:00 - 01:30

Safiticuminti
Prietenii pun Muzica la J'ai • Cismaru
Incotroceni - Oameni, Idei, Povesti

01:30 - 04:00

Vinyl, Rum, Tapas & Wine • Iorga
Prietenii pun Muzica la J'ai • Ligia Kesisian
Femei pe Matasari

Sambata, pe 20 mai, se va redeschide seria de evenimente "J'ai Silent Concerts” din vara aceasta, cu formatia Alternosfera. Dupa concert, seara continua in ritm de dans: Silent Party pe 3 canale muzicale alaturi de Ana Coman, DJ Hefe si Marinov.

La finalul lunii noiembrie 2022, Alternosfera au lansat BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album al trupei. La 3 luni distanta Alternosfera a lansat o noua piesa, IMNURI DE RAZBOI. Odata cu lansarea acestui single, Alternosfera a pornit intr-un turneu de promovarea a noului material.

Prestatia artistica, show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un etalon pentru zona de rock si alternative din Romania si Republica Moldova. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte, lansand pana in prezent 6 albume si un EP, printre cele mai cunoscute hituri numarandu-se Orasul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Inchisoarea alba, Doua Eve, Muta, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fantanile.

In toamna anului 2022, Alternosfera a sustinut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte in cele mai frumoase sali de spectacol din Romania si Republica Moldova.

Alternosfera inseamna: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitara; Sergiu Aladin – chitara; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

Program:

20:00 - Open Doors
21:00 - Silent Concert Alternosfera
23:00 - Silent Party
DJ Hefe
Ana Coman
Marinov

Biletele pentru Silent Party-ul din 19 mai sunt disponibile aici. Acces general: 40 lei (cu un drink inclus din partea casei)

Biletele pentru Silent Concert-ul Alternosfera din 20 mai sunt disponibile aici. Acces general: 130 lei. Un numar limitat de bilete va fi disponibil la intrare la pretul de 150 lei.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit la eveniment, insa doar insotiti de parinti. Ei nu vor primi casti la intrare din motive ce tin de siguranta lor.

Copiii peste 12 ani pot accesa evenimentul doar pe baza de bilet, iar acestia vor primi casti la intrare.

Mai multe detalii pot fi gasite in evenimentele de pe Facebook aici si aici.
Publicat pe 17 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram