BestMusic.ro » Stiri »   Jean Gavril a lansat single-ul "Aur"  

  Jean Gavril a lansat single-ul "Aur"
 

  Jean Gavril a lansat single-ul "Aur"
 

Tupeu, siguranta, vulnerabilitate. Jean Gavril este un spirit cameleonic si un copil al rock-ului. Este un artist care tinde intotdeauna spre cea mai buna versiune a sa. "Important este sa incerci si sa lupti pentru lucrurile care conteaza pentru tine”, afirma artistul.

Acesta este intotdeauna inspirat de oamenii care il inconjoara. In piesele sale, Jean Gavril reflecta o lume in care intensitatea emotiilor, pasiunea si iubirea construiesc povesti demne de filme.

"Tu esti aur!”. Oare nu e asta exact ce i-ai spune unui om la care tii? Dupa un an dificil, care ne-a facut sa ne revizuim valorile si prioritatile, Jean Gavril revine cu un nou single, nascut intr-o sesiune de creatie marca HaHaHa Production si Roton. Piesa "aur” este o declaratie despre lucrurile cu adevarat importante din viata noastra. "Cand am scris piesa, n-am avut bogatia materiala in minte, ci cea sufleteasca care iti este oferita de un prieten drag, o persoana iubita sau familie.” adauga artistul. Inspirata din magnetica poveste de iubire pe care o traieste zi de zi alaturi de Bianca, piesa "aur" te va cuceri prin cuvinte sincere si linii melodice molipsitoare.

Daca pentru unii aurul inseamna masini, case si vacante scumpe, pentru Jean Gavril aurul este simpla prezenta a omului drag alaturi, indiferent de "starea vremii”. "aur” este despre puterea de a rezista in caruselul binelui si al raului doar daca afli valoarea iubirii. Nu exista scut mai puternic decat sustinerea celor care te iubesc si pe care ii iubesti inapoi!
Publicat pe 16 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu