BestMusic.ro » Stiri »   Jean Gavril si NOSFE au lansat single-ul "Fara control"  

  Jean Gavril si NOSFE au lansat single-ul "Fara control"
 

  Jean Gavril si NOSFE au lansat single-ul "Fara control"
 

Aprilie incepe Fara control cu noua piesa interpretata de Jean Gavril si NOSFE. Timbrul puternic al lui Jean Gavril, agresivitatea lirica propulsata de NOSFE, toate va vor da un super boost pentru a face tot ceea ce simtiti ca va doriti.

Cu un ritm care a facut pana si ziua de luni sa inceapa mai bine, colaborarea celor doi transmite un mesaj puternic: poti face in viata tot ceea ce vrei, dar asteapta-te si la consecintele care, uneori, pot scapa de sub control.

"Fara control" e o piesa cu atitudine si vibe puternic, pe baieteala. E o piesa de mers la sala, cu vibe motivational si care ne indeamna sa facem ce vrem cu viata noastra si sa ne asumam deciziile pe care le luam. Si, implicit, si consecintele pe care le au actiunile noastre, care uneori pot scapa de sub control.

Piesa e facuta cu NOSFE pentru ca el este un artist care a inteles vibe-ul si care a dat o strofa bomba, in completarea refrenului monstru. Si el, la randul lui, este un artist destul de agresiv si aduce clar un plus valoare la vibe-ul piesei. ANGUS rupe cu chitara ca de obicei si a bagat riffuri si solo zid, de pe motocicleta, frumows!
Publicat pe 06 Aprilie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu