BestMusic.ro » Stiri » Jes da startul unui eveniment online

Jes da startul unui eveniment online

Jes da startul unui eveniment online

JES a facut echipa cu cei de la Jamnov.com pentru a pune la cale un eveniment live online, ce se va avea loc marti, 17 februarie, de la ora 21:00.

Evenimentul consta in 30 min de muzica live semnata de artista. Momentul va include si unele dintre hiturile sale ajunse no1 in topul Billboard Dance, precum `Imagination` si `As the Rush Comes`.

JES, artista nascuta si crescuta in New York, a realizat inca de la o varsta frageda ca muzica este adevarata sa pasiune.

In timp ce lucra intr-un studio de inregistrari din Los Angeles, Jes l-a cunoscut pe Mike Olson, cei doi formand Guardians of the Earth ce a devenit foarte cunoscut pe celebrul site Mp3.com cu piese ca: Starchildren si One Moon Circling.

Nu dupa mult timp Jes a inceput sa colaboreze cu dj ca D:fuse si Deepsky, producand piese ca Living The Dream, Ghost si multe altele.

In 2001, la concertul lui Tiesto sustinut pe 1 decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, JES a fost cea care a deschis show-ul celebrului dj. Prietena si colaboratoare de durata a lui Tiesto, Jes este una dintre putinele femei-DJ care a lucrat cu nume mari ale muzicii electronice.

Sursa: Roton
Mai multe stiri despre: Jes  online 
Publicat pe 17 Februarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram