BestMusic.ro » Stiri »   JO aduce in playlist-uri „Aripi”

  JO aduce in playlist-uri „Aripi”


Dupa ce a cucerit topurile muzicale alaturi de Cabron cu hitul "La Mal”, JO aduce in playlist-uri primavara aceasta "Aripi”, o piesa despre iubire si puterea pe care o are acest sentiment asupra unui om.

"Iubirea noastra avea aripi/ Si m-a facut sa cred c-o sa zbor/ Tu mi-ai promis ca o sa ma tii/ Dar ne-am pierdut atat de usor/ Te caut de atunci in timp ce cad in gol” sunt versurile prin care JO se pune in pielea femeii care din iubire s-a lasat prada in "bratele” jumatatii sale, iar acum simte ca nu mai poate zbura din nou singura.

"Aripi este una dintre primele piese pe care le-am facut pentru albumul Floarea Soarelui ce urmeaza sa fie lansat anul acesta. Este si una dintre piesele mele preferate de pe album. Ca in fiecare cantec de-al meu, si aici vorbesc despre o poveste reala, personala, adresandu-ma copilului interior. Pentru mine nu are neaparat o insemnatate romantica, insa poate fi interpretata si asa. A fost o mare placere sa lucrez la piesa asta alaturi de familia mea de la HaHaHa Production si de Florian Rus. Iar pentru clip trebuie sa-i multumesc lui Qwba, care m-a facut sa ma simt frumoasa", declara JO.

Compus de catre Florian Rus alaturi de Miruna Iova si produs de catre Serban Cazan si Mihai Vasile Angus, "Aripi” te poarta atat prin muzica cat si prin versuri timp de 3 minute intr-o calatorie muzicala a iubirii, dezamagirii si a regasirii de sine.

Artista a cucerit publicul si topurile de specialitate cu piese precum "Lacrimile”, "Noapte polara”, "126” si "Adio”, single lansat de ziua sa de nastere. In noiembrie 2021, JO a lansat "Iubirea mea”, apoi au urmat "Ma mai ia” (alaturi de JUNO), "Vocea ta”, "Dorul” si "Ploaie de vara”. Vara trecuta, JO a lansat alaturi de RUBY "Soare”, un imn al bucuriei de a trai fiecare moment asa cum ne dorim, dar si "Nu ma mai” ce vine ca o continuare a hit-ului "Ma mai ia”.

Mai jos puteti asculta noua piesa.
Publicat pe 16 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram