BestMusic.ro » Stiri » Jon Brian lanseaza 'Tonight' (single nou)

Jon Brian lanseaza 'Tonight' (single nou)


"Tonight" este numele celui de-al patrulea single din cariera lui Jon Brian. Dupa ce vara trecuta ne-a bucurat cu single-ul "I live in California", piesa apreciata de radiourile din Grecia, Cipru, Polonia si alte tari, artistul revine in atentia publicului cu o piesa de dragoste, o piesa romantica, care cu siguranta va ajunge la inimile multor ascultatori.

Piesa este lansata in Romania de casa de discuri Voices Media, fiind produsa de Jay Murano, iar muzica si versurile sunt semnate de Jon Brian. Mixajul si masterizarea au fost efectuate la Super Sound Studio de catre Ryloh.

"Tonight" ne prezinta cateva dintre etapele prin care trece o relatie,mesajul acestei piese fiind unul profund sentimental.

Vocea calda si interpretarea sensibila a artistului,versurile atent alese,avand rolul de a descrie cu acuratete imagini vizuale si orchestratia care completeaza acest piesaj prin imagini auditive de exceptie, fac din "Tonight" o piesa speciala ce trebuie ascultata "cu sufletul".

Jon Brian - Tonight (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2012  muzica romaneasca 
Publicat pe 18 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram