BestMusic.ro » Stiri »   JUNO a lansat o noua piesa, intitulata EROU

  JUNO a lansat o noua piesa, intitulata EROU


Dupa ce a lansat un album anul acesta, "AFRODISIAC”, JUNO are toate motivele sa petreaca pana-n zori si sa fie EROU.

JUNO este sufletul oricarei petreceri, iar acest lucru nu e un secret pentru nimeni. A reusit sa compuna imnul perfect al noptilor de distractie. Piesa e construita tocmai pentru a te face sa te simti bine, sa dansezi, sa fii alaturi de cei mai buni prieteni sau alaturi de tipa, ori tipul cu care vrei sa petreci pana-n zori. Ascult-o si fii gata de chef!

"EROU e o piesa pe care am scris-o de dragul vremurile bune. Adevarul e ca in prezent daca beau doua pahare de vin ma ametesc. Am vrut sa fac o piesa de distractie, de voie buna si care sa ma faca sa sar pe scena. Noi credem ca ne-a iesit, am sarit tare pe ea in studio.

Am facut piesa cu Smiley si Lucian Nagy. Formula care a fost prezenta si la piesa Scumpa Foc. Sper ca ne-a iesit pe aproape si EROU. ” declara JUNO.

JUNO reuseste sa atraga atentia fanilor sai si pe retelele sociale. Ba mai mult, piesa EROU a fost extrem de asteptata si ceruta in comentarii de catre urmaritorii artistului.

Piesa EROU este o co-productie HaHaHa Production, Cat Music si ELIXIR RECORDS. De muzica s-au ocupat Alexandru Stancu (JUNO), Lucian Nagy, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley). Textul este scris de JUNO impreuna cu Andrei-Tiberiu Maria (Smiley)

Urmareste-l pe JUNO pe Facebook, Instagram si TikTok.

Link-ul pentru magazinele digitale il regasiti aici.

Asculta piesa mai jos.
Publicat pe 20 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram