BestMusic.ro » Stiri »   JUNO si Raluka lanseaza HIT-ul toamnei, 'Doua inimi'  

  JUNO si Raluka lanseaza HIT-ul toamnei, 'Doua inimi'
 

  JUNO si Raluka lanseaza HIT-ul toamnei, 'Doua inimi'
 

Dupa ce JUNO a atins un succes memorabil prin colaborarea cu JO pentru piesa "Ma mai ia”, artistul colaboreaza cu Raluka la HIT-ul toamnei, "Doua inimi”.

Prin aceasta colaborare, artistii atrag atentia catre partea nevazuta din relatii despre care nu vorbeste nimeni. Piesa prezinta o poveste de dragoste transformata intr-o competitie in care doar ego-ul castiga.

"Piesa asta nu are nevoie de vreo explicatie, e o piesa din inima. Dintr-una singura.

Simt ca piesa si clipul sunt cel mai calitativ, bun si sincer produs al meu de pana acum. N-ar fi putut sa fie asta fara Raluka. Sunt onorat si recunoscator ca a simtit sa faca asta. E din "DOUA INIMI” piesa de fapt. Felicitari si multumiri, Fenom, Angus, Barz si HaHaHa Production.” declara JUNO.

"JUNO a scris "Doua inimi”, o piesa inspirata din intamplari reale, care reuseste sa transmita foarte multa emotie. Cand mi-a trimis demo-ul mi-a placut foarte tare si m-a bucurat propunerea lui de a colabora. Este un baiat talentat, care scrie foarte bine. Sper sa ajunga mesajul la cat mai multi dintre voi si sa va placa rolurile noastre din clip.

A fost o filmare aparte, cu scene desprinse, din pacate, din viata reala. Imi doresc sa invatam cate ceva de aici si sa fim mult mai recunoscatori pentru ce avem, sa iubim mai mult. Enjoy!” declara Raluka.

Piesa este o coproductie intre HaHaHa Production si Cat Music. Textul si muzica piesei sunt create de Alexandru Stancu(JUNO), la productie au lucrat Florin Boka, Angus Mihai si Andrei Barz, iar de mix & master s-au ocupat Florin Boka si Lucian Nagy.
Publicat pe 30 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu