BestMusic.ro » Stiri »   Kali Uchis lanseaza melodia "Fue Mejor", in colaborare cu SZA  

  Kali Uchis lanseaza melodia "Fue Mejor", in colaborare cu SZA
 

  Kali Uchis lanseaza melodia "Fue Mejor", in colaborare cu SZA
 

Kali Uchis, artista premiata cu un trofeu Grammy, dezvaluie o noua versiune a piesei sale "fue mejor”, cu SZA, alaturi de un videoclip in regia lui Daniel Sannwald.

"Acesta este R&B-ul latin, aceasta este SZA care canta in limba spaniola pentru prima data, acesta este momentul”, a declarat Kali.

Versiunea originala a melodiei este preluata de pe albumul in limba spaniola, din 2020, al lui Uchis, "Sin Miedo" (del Amor y Otros Demonios).

Albumul include hitul "telepatía”, care a depasit recent 1,4 miliarde de ascultari, dupa ce a ajuns pe locul 1 in topurile Billboard’s Latin Airplay si Latin Pop Airplay si a ocupat primul loc in Latin Digital Song, timp de 10 saptamani consecutiv.

"Telepatía” a stat cel mai mult in topul Billboard Hot 100, fiind singura melodie in limba spaniola, din acest deceniu (23 de saptamani) si a atins numarul 10 pe Global 200.

La inceputul acestei luni, Uchis a castigat primul sau premiu Billboard Latin Music pentru albumul latin al anului. Premiul a incheiat un an exceptional pentru Uchis, care a castigat primul sau premiu Grammy, pentru cea mai buna inregistrare dance, cu Kaytranada, in ianuarie, primele premii Premios Nuestra Tierra si Univision Premios Juventud in aceasta vara si a fost nominalizata la primul ei premiu de muzica latino-americana. Uchis va concerta la a 34-a editie a Premiilor Patrimoniului Hispanic de pe PBS pe 8 octombrie, unde va fi recunoscuta ca Inspira Honoree din 2021.

Pentru celebrarea Lunii Patrimoniului Hispanic, Uchis este imaginea noului playlist global Amazon Music FLUENT, care include cover-ul sau pentru "Si Una Vez”, a Selenei.

Uchis a dezvaluit recent noua colectie de denim auto-proiectata, realizata in Columbia, OBSESIÓN, parte din brandul ei de imbracaminte de debut, Bodied by Uchis. Mai mult, Uchis se va alatura lui Tyler, The Creator in turneul sau nord-american, anul viitor.
Publicat pe 01 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu