BestMusic.ro » Stiri » Kesha a anuntat ca va scoate un material nou  

Kesha a anuntat ca va scoate un material nou
 


Kesha a postat un sneak peek live pe Instagram-ul ei in cursul zilei de ieri. Cantareata "High Road”, imbracata intr-un halat si cu ochelari de soare, a postat despre o viitoare piesa pe care o pregateste pentru fani.

In timp ce artista savura un sandvis si-a pus pe fundal vocea, anuntand ca: "I’m about to blow your f****** head through the ceiling/ I’m getting sued ’cause my mom has been tweeting/ Don’t f****** tell me that I’m dealing with reason.”

Referirea are legatura cu mama lui Kesha, Pebe Sebert - o compozitoare si scriitoare care a lucrat cu Dolly Parton, Miley Cyrus si cu multi alti artisti.

In 2016, Lukasz "Dr. Luke” Gottwald a intentat un proces impotriva lui Sebert, sustinand acuzatii de defaimare care au fost ulterior respinse de instanta.

Procesul acesta a fost de fapt urmarea unui alt proces anterior cu Kesha, din 2014. In cadrul acelui proces, artista incerca sa anuleze toate contractele cu Dr. Luke din cauza modului in care acesta s-ar fi comportat cu ea: "(she was) sexually, physically, verbally, and emotionally abused [Kesha] to the point where [she] nearly lost her life." Bineinteles, Dr. Luke a contrazis aceste acuzatii in timpul procesului.

In timp ce detaliile despre noua muzica semnata Kesha sunt inca secrete, fanii online au fost incantati de postarea de pe Instagram. "Only Love Can Save Us Now", a comentat un fan in timpul live-ului artistei, de pe Insta.
Publicat pe 20 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram