BestMusic.ro » Stiri » Kevin Gates a lansat clipul piesei "Really Really" (video)  

Kevin Gates a lansat clipul piesei "Really Really" (video)
 


Kevin Gates a lansat videoclipul single-ului sau "Really Really”, extras de pe albumul de debut "Islah” ce va fi disponibil incepand cu 29 ianuarie.

Videoclipul a fost difuzat in premiera pe The Fader si poate fi urmarit pe canalul oficial de YouTube al lui Gates.

Totodata, Gates a anuntat si datele turneului Islah Tour part 2 care va incepe in ianuarie si se va incheia in martie. Islah Tour part 1 s-a incheiat de curand si a avut pare de concerte sold out aproape in fiecare seara.

La fiecare pre-comanda a albumului Islah, fanii vor putea descarca instant piesele "Really Really”, "La Familia”, "The Truth” si "2 Phones”.

"Islah inseamna sa reformezi, sa imbunatatesti, sa evoluezi; cred ca asta a fost efectul pe care l-a avut asupra mea nasterea primei mele fiice. De aceea am vrut ca primul album sa poarte numele fetei mele, pentru ca m-a facut mai bun”, a declarat Kevin Gates.

Artistul hip hop a marturisit: "As vrea ca oamenii sa se simta intr-un anumit fel atunci cand imi pronunta numele. Toata lumea umbla hipnotizata, parca. Nu mai intra in contact. In era tehnologiei, am inceput sa avem inimi de piatra. Eu vreau sa va provoc sa simtiti. Asta e scopul albumului Islah”
Mai multe stiri despre: piesa noua 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 21 Decembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram