BestMusic.ro » Stiri »  Killa Fonic lanseaza o noua piesa cu videoclip: "Niagara"

 Killa Fonic lanseaza o noua piesa cu videoclip: "Niagara"

 Killa Fonic lanseaza o noua piesa cu videoclip: "Niagara"

Killa Fonic lanseaza o noua piesa cu videoclip- "Niagara"- primul single dintr-o serie de piese in limba italiana ce urmeaza sa se lanseze pe parcursul acestui an.

"Niagara exprima tipica calatorie catre planeta femeilor, Venus, acolo unde barbatul nu se satura niciodata sa exploreze sinergia cu pielea si apa femeii. Ador productia muzicala a lui TY1 si pentru aceasta opera pot sa spun ca am primit input-ul exact pentru acest mood juma' retro, juma' bolivian", a declarat Killa Fonic.

Piesa a fost scrisa si compusa de catre Killa Fonic alaturi de TY1- care a realizat si productia acesteia. Videoclipul piesei, realizat de catre Robert Ionicioi, a fost filmat in Rimini, locul in care Killa Fonic si-a petrecut o buna perioada din viata.

Killa Fonic are un stil unic in Romania, un stil in care putem observa onestitatea sa brutala si videoclipurile artistice. Artistul are capabilitatea de a se transpune in multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a facut parte din proiectul Satra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2 insa din 2019 a parasit grupul si a inceput o noua cariera exclusiv solo.

Toate lansarile lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depasit granitele si au fost auzite de publicul mare la TV si Radio. Printre ele putem aminti de "Bambolina" feat. Carla's Dreams, "Miami Bici", "Go Gettas" feat. NANE & Azteca &bbno$, "MAMBO", "Richie Rich", "NIMENI", "Lucifer", "HAOLO" feat. NANE. Pe langa numele mentionate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Draghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI si multi altii.
Publicat pe 22 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram