BestMusic.ro » Stiri » Noi confirmari in cadrul Kings On Ice Olympic Gala: perechea Vanessa James – Morgan Ciprès in premiera la Bucuresti!  

Noi confirmari in cadrul Kings On Ice Olympic Gala: perechea Vanessa James – Morgan Ciprès in premiera la Bucuresti!
 


Mult premiata pereche Vanessa James – Morgan Cipres se alatura in aceasta toamna Galei Olimpice Kings On Ice intr-un show de exceptie care va cuceri capitala pe 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Perechea formata din Vanessa James si Morgan Cipres patineaza impreuna din 2010. Vanessa James, patinatoare de origine canadiana, detine in prezent 13 medalii dintre care 7 de aur. Ea face parte din prima pereche de patinatori de culoare care a participat la Jocurile Olimpice. Actualul sau partener, Morgan Ciprs, a descoperit patinajul artistic la varsta de 3 ani, iar in anul 2004 acesta a debutat pe gheata la ISU Junior Grand Prix in prima sa competitie, fiind timp de 15 ani patinator individual. Pana in prezent cei doi patinatori au urcat de 4 ori pe podium la campionatele internationale incantand publicul cu numere spectaculoase si programe impresionante.

Perechea Vanessa James – Morgan Cipres se alatura astfel distributiei Kings On Ice Olympic Gala, intr-un spectacol plin de stralucire. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei. Biletele deja achizitionate pentru spectacolul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 5 aprilie 2014 raman valabile pentru data de 7 octombrie.
Mai multe stiri despre: spectacole  spectacol patinaj  going out 
Publicat pe 29 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram