BestMusic.ro » Stiri »  La ParkLake, campania de Paste iti aduce premii surprinzatoare si activitati de sarbatoare  

 La ParkLake, campania de Paste iti aduce premii surprinzatoare si activitati de sarbatoare
 

 La ParkLake, campania de Paste iti aduce premii surprinzatoare si activitati de sarbatoare
 

In aprilie, ParkLake Shopping Center te invita sa savurezi fiecare clipa de sarbatoare cu premii surprinzatoare. In perioada 5 – 30 aprilie, campania dedicata sarbatorilor Pascale iti poate aduce unul dintre cele peste 3500 de vouchere valorice, in timp ce evenimentele inedite, atelierele tematice si targul de Paste special organizate pentru bucuresteni vor pune centrul comercial pe harta locurilor ideale de petrecere a timpului liber.

Cumparaturile de Paste iti aduc vouchere cadou

In perioada 5 - 30 aprilie, cumparaturile de minim 200 LEI in ParkLake Shopping Center iti aduc garantat, in limita stocului disponibil, unul dintre cele 3500 de vouchere in valoare de 50 LEI fiecare, dar si posibilitatea de a participa la tombola pentru unul dintre marile premii: trei vouchere in valoare de cate 1000 de EURO fiecare. Detalii privind campania pot fi gasite accesand www.parklake.ro.

Pentru a intra in posesia premiilor-instant, dar si pentru inscrierea la tombola, participantii trebuie sa prezinte bonul de cumparaturi la biroul de informatii al centrului comercial.

Activitati de Paste pentru copii

De sarbatori, insa, nu doar adultii au motive de bucurie, ci si copiii. In perioada 20 – 27 aprilie, cei mici sunt invitati sa fie Ajutoarele Iepurasului si sa patrunda in lumea magica a sarbatorilor de Paste. Jocurile Iepurasului, atelierele tematice precum Nasturel Castronel, Micii cultivatori, Umbrelutele haioase, dar si cornerele de face painting si baloane modelabile ii asteapta pe copii in zona main square de la parter.

Targul de Paste

De asemenea, cadourile pentru cei dragi ocupa si ele un loc pe lista de prioritati, alaturi de distractie. Pentru toti cei care isi doresc sa gaseasca surprizele perfecte pentru persoanele importante din viata lor, targul tematic de Paste ii asteapta cu o varietate de produse traditionale, cadouri si decoratiuni in perioada 16 – 26 aprlie, la parterul centrului comercial.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.
Publicat pe 04 Aprilie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu