BestMusic.ro » Stiri »   Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonora a filmului „TOP GUN: MAVERICK”

  Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonora a filmului „TOP GUN: MAVERICK”

  Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonora a filmului „TOP GUN: MAVERICK”

Filmul, distribuit Paramount Pictures (RO Image), va avea premiera in Romania pe 27 mai

Lady Gaga a lansat piesa "Hold My Hand” de pe coloana sonora "Top Gun: Maverick”, unul dintre cele mai asteptate blockbustere ale anului. Noua melodie a fost produsa Lady Gaga, BloodPop si Benjamin Rice, iar versiunea ce se va regasi pe coloana sonora "Top Gun: Maverick” beneficiaza de interventii de compozitie si productie din partea lui Harold Faltermeyer si a laureatului Premiului Academiei Hans Zimmer. "Hold My Hand” marcheaza revenirea lui Gaga la scrierea si producerea unei melodii pentru film, dupa succesul coloanei sonore "A Star is Born” din 2018, care i-a adus artistei un premiu Oscar, patru premii Grammy, un premiu BAFTA, un premiu Globul de Aur si un premiu Critics’ Choice.

"Cand am scris aceast cantec pentru Top Gun: Maverick, nici nu am realizat multiplele nivele pe care le adreseaza, de la sufletul filmului, psihicul meu pana la natura lumii in care traim. Lucrez la el de ani de zile, perfectionandu-l, incercand sa-l fac al nostru. Am vrut ca aceasta melodie sa exprime modul in care impartasim nevoia noastra profunda de a fi intelesi si de a incerca sa intelegem – dorinta de a fi aproape atunci cand ne simtim atat de departe si capacitatea de a sarbatori eroii vietii”, a declarat Gaga despre noua piesa. Iar intr-un mesaj publicat pe Instagram a scris: "Le sunt foarte recunoscatoare lui Tom Cruise, Hans Zimmer si Joe Kosinski pentru aceasta oportunitate. A fost o experienta frumoasa sa lucrez cu ei. Eu, BloodPop, Ben Rice si toti cei care au lucrat la melodie alaturi de noi suntem incantati sa o impartasim cu voi. Acest cantec este o scrisoare de dragoste catre lume in timpul si dupa o perioada foarte grea. Mi-am dorit de mult timp sa o ascultati si sunt foarte incantata sa v-o daruiesc”

"Top Gun: Maverick” va aparea in cinematografe pe 27 mai. Actiunea il prezinta Pete "Maverick” Mitchell (Tom Cruise) dupa mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai marinei. Maverick este in locul perfect, incercand sa-si intreaca limitele ca pilot de testare si evitand avansarea in grad care l-ar fi pus la pamant. Cand se trezeste ca antreneaza un detasament de absolventi TOPGUN pentru o misiune speciala pe care niciun pilot in viata nu a mai vazut-o, Maverick il intalneste pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativ de apel: "Rooster”, fiul regretatului prieten al lui Maverick si Ofiter de interceptare radar Lt. Nick Bradshaw, alias "Goose”. Confruntandu-se cu un viitor incert si cu fantomele trecutului sau, Maverick este pus fata in fata cu propriile sale temeri, culminand cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi alesi.
Publicat pe 05 Mai 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram