BestMusic.ro » Stiri »   Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei "Candy Necklace"

  Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei "Candy Necklace"


Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei "Candy Necklace”, al patrulea single extras de pe cel de-al noualea album de studio, aclamat de critici, Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.

Videoclipul, regizat de Rich Lee, a fost filmat in Los Angeles si este o productie epica, care are o durata de peste 10 minute. Videoclipul o vede pe Lana preluand rolul mai multor starlete de la Hollywood, de-a lungul istoriei, precum Marilyn Monroe, Elizabeth Short alias The Black Dahlia, oferind o privire asupra glamour-ului clasic de la Hollywood.

Noul videoclip urmareste lansarile recente ale primelor ei trei single-uri, "Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd”, "A&W” si The Grants.

Cel de-al noualea album de studio al Lanei Del Rey, Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd, este disponibil in formate ca CD, casete si diverse formate exclusive de vinil disponibile la comerciantii selectati si pe www.lanadelrey.com.

Lana se pregateste sa fie prezenta pe scena festivalurilor Lollapalooza din Chicago si Outside Lands din San Francisco, precum si Festivalul de muzica All Things Go din Columbia, Maryland.

In Marea Britanie, Lana a fost, de asemenea, anuntata drept cap de afis pentru cea de-a 10-a aniversare a festivalului londonez American Express prezinta BST Hyde Park.

Streaming Link-ul se gaseste aici.

Videoclipul se poate vizualiza mai jos.
Publicat pe 12 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram