BestMusic.ro » Stiri »   Las Olas lanseaza au lansat un nou single, "Diablo"  

  Las Olas lanseaza au lansat un nou single, "Diablo"
 

  Las Olas lanseaza au lansat un nou single, "Diablo"
 

"Diablo" este numele noului single lansat de Las Olas si compus de catre DJ SAVA alaturi de MD DJ, Joacim Persson, Linnea Anna Soedal, Luis Antonio, Quinones Garcia si Sebastian Arman.

"Diablo" este un single ce te poarta printr-o calatorie plina de culoare, undeva la malul marii. Piesa este in primul rand despre aventura, spontaneitatea si curajul de a-ti construi propria poveste si de a prinde 'aripi' pe propriile valuri, iar clipul completeaza summer mood-ul cu imagini bold si valuri turcoaz.

Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales ca ambii artisti au un background colosal in industria muzicala. DJ Sava a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizari pe YouTube si care au cucerit atat publicul din Romania, cat si de peste hotare.

MD DJ este un DJ si producator din Romania, care locuieste in Milano. Orientat catre muzica groove si techno, artistul a inceput sa experimenteze productia muzicala si DJ-ing-ul in urma cu 13 ani, iar pana in prezent a lucrat la peste 600 de piese si a mixat in mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate productii ale sale sunt DJ Dark & MD DJ – "Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – "Nentori” (DJ Dark & MD DJ Remix), Sonique – "It Feels So Good" (Mentol & MD DJ Remix) si DJ Dark & MD DJ – "Ederlezi” (Original Mix).
Publicat pe 17 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu