BestMusic.ro » Stiri »   Las Olas lanseaza remake-ul hitului "Disfruto"  

  Las Olas lanseaza remake-ul hitului "Disfruto"  

  Las Olas lanseaza remake-ul hitului "Disfruto"
 

Duo-ul Las Olas are pregatite o multime de surprize pentru iubitorii de muzica, asa ca cei doi DJs si producers incheie saptamana cu un remake cool al super hitului "Disfruto", lansat de Carla Morisson.

Single-ul cu beat-uri deep house fresh este insotit de un videoclip eyecandy, ce te duce cu gandul la zilele de vara ce se lasa asteptate, dar si la perioada in care distractia era cuvantul cheie al fiecarui weekend.

Las Olas a lansat pana acum cinci single-uri printre care "Don’t Cry”, "Wicked game”, "Tom’s Diner”, "In The End” si "Diablo”, piesa ce a fost lansata in urma cu patru zile. Format din DJ SAVA si MD DJ, Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales ca ambii artisti au un background colosal in industria muzicala. DJ Sava a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizari pe YouTube si care au cucerit atat publicul din Romania, cat si de peste hotare.

MD DJ este un DJ si producator din Romania, care locuieste in Milano. Orientat catre muzica groove si techno, artistul a inceput sa experimenteze productia muzicala si DJ-ing-ul in urma cu 13 ani, iar pana in prezent a lucrat la peste 600 de piese si a mixat in mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate productii ale sale sunt DJ Dark & MD DJ – "Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – "Nentori” (DJ Dark & MD DJ Remix), Sonique – "It Feels So Good" (Mentol & MD DJ Remix) si DJ Dark & MD DJ – "Ederlezi” (Original Mix).
Publicat pe 22 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu