BestMusic.ro » Stiri »  Laura Bretan intra in marea familie MediaPro Music & Universal Music Romania

 Laura Bretan intra in marea familie MediaPro Music & Universal Music Romania

 Laura Bretan intra in marea familie MediaPro Music & Universal Music Romania

Laura Bretan se pregateste de prezentarea publica a albumului "World I See”, pe care il va lansa anul acesta alaturi de casele de discuri MediaPro Music & Universal Music Romania.

Laura Bretan, una dintre cele mai promitatoare artiste ale noii generatii, dar si vocea care a cucerit emisiuni precum Romanii au talent si America Got Talent, va lansa prima mare productie de anul acesta, un material discografic care va include piese care au consacrat-o in domeniul pop, de la DEAR FATHER (participare Eurovision), la ADAGIO de Albinoni, dar si multe piese noi, originale, unele compuse chiar de catre tanara artista.

Albumul "World I See” este o productie internationala, realizata cu artisti (compozitori, textieri, producatori si solisti) din Statele Unite, Canada, Belgia, Italia, Norvegia si Israel), totul coordonat de catre producatorul israelian Giora Linenberg, care a colaborat de-a lungul timpului si cu Lara Fabian. Primul single de pe albumul "World I See” se numeste "Believe” si va fi lansat peste o saptamana, fiind o colaborare cu un grup de artisti cunoscuti la nivel mondial.

Laura Bretan este o soprana adolescenta de renume international, finalista a emisiunii concurs "America's Got Talent" in 2016 si castigatoarea "Romanii au Talent", in acelasi an. De la arii de opera cunoscute la balade clasice, interpretarile Laurei captiveaza publicul, impresionand prin emotia transmisa. De-a lungul timpului, Laura a colaborat live cu artisti precum David Foster, Il Volo, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micaleff, Trisha Yearwood, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri si Michael Bolton.
Publicat pe 13 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu