BestMusic.ro » Stiri »   Laura Galea a lansat "Eoni"  

  Laura Galea a lansat "Eoni"
 

  Laura Galea a lansat "Eoni"
 

Dupa debutul in industria muzicala de la finele anului trecut cu piesa "Nu e”, Laura Galea lanseaza un nou clip, "Eoni” este numele melodiei pentru care tanara artista a imaginat o lume plina de culoare si o paleta variata de emotii.

"Cuvantul "eoni” s-a nascut chiar in timp ce lucram cu echipa mea la compunerea melodiei. Nu il aveam in minte dinainte, ci a aparut brusc si s-a portivit perfect cu mesajul piesei. Conform dictionarului explicativ, acest cuvant poate face referire la fiecare dintre multiplele emanatii, ipostaze, forme de manifestare ale divinitatii supreme unice, in timp ce in geologie este folosit pentru diviziunea timpului geologic de cel mai inalt grad. Indiferent de definitia pe care o alegi atunci cand asculti melodia, mesajul ramane acelasi: asteptarea infinita a dragostei supreme”, povesteste Laura.

Pentru compunerea piesei "Eoni” Laura a colaborat cu Ionut Radu (John Puzzle), Andy Horjea, Dan Alexandru si Virginia Maxim.

"Am facut o echipa extraordinara, noi anul trecut ne-am inchis in casa si nu am facut altceva decat sa compunem. Asa s-au nascut toate piesele pe care vreau sa le lansez anul acesta si sub forma unui album”, mai spune artista.

Laura are 24 de ani si a debutat in muzica la sfarsitul anului trecut cu piesa "Nu e”. Face canto de la 13 ani cu Crina Mardare si a studiat muzica la Londra, la Commercial Music Performance la University of Westminster, unde a avut profesori cu experienta vasta in muzica internationala si colaborari cu nume ca Tina Turner, Adele sau Rihanna. Spune ca odata cu lansarea pe piata muzicala, un vis din copilarie i s-a indeplinit, pentru ca muzica face parte din viata ei de cand se stie. "De altfel, aceasta este si prima, dar si cea mai puternica amintire pe care o am despre mama mea, cu ea cantand la pian si compunand. Mi-am dorit mereu sa devin un artist profesionist, insa am considerat ca trebuie sa ma pregatesc pentru acest moment, sa studiez foarte mult. Si iata ca intr-un an dificil si plin de neprevazut, ma bucur sa vad cum visul meu devine realitate”, incheie Laura.
Publicat pe 18 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu