BestMusic.ro » Stiri »   Lil Baby si Lil Durk lanseaza albumul "The Voice Of the Heroes"  

  Lil Baby si Lil Durk lanseaza albumul "The Voice Of the Heroes"
 

  Lil Baby si Lil Durk lanseaza albumul "The Voice Of the Heroes"
 

Lil Baby si Lil Durk au dezvaluit proiectul comun, albumul "The Voice Of the Heroes"

The Voice of the Heroes" este unul dintre cele mai asteptate albume ale anului, cu gigantii rap din Atlanta si Chicago, care fac echipa pentru un proiect care include colaborari cu Travis Scott, Meek Mill, Young Thug si Rod Wave. Lansarea materialului este insotita de un videoclip cinematografic regizat de Daps pentru "How It Feels”, care ii urmaeste pe Baby si Durk intr-un un jaf de bijuterii, simbolizand noul lor rol de ‘Robin Hood’, de a lua de la bogati si a reveni la cei mai putin norocosi.

Superstarul NBA, James Harden, este creditat ca producator executiv al The Voice Of the Heroes, intrucat a jucat un rol in debutul proiectului, iar Lil Baby a petrecut un timp considerabil in studioul lui Harden pentru a inregistra. Prietenia lui Harden si Baby a fost facuta cunoscuta in mare masura prin videoclipul in care era vizibil cadoului generos al lui Harden la sarbatoarea zilei de nastere a lui Lil Baby, din decembrie. Harden a postat si fragmente ale albumului pe Instagram la inceputul saptamanii trecute.

Lil Baby si-a adaugat la colectia sa de trofee, premiul "Hip Hop Album of the Year" din cadrul galei iHeart Radio. Cel mai recent track, "We Win", alaturi de Kirk Franklin a depasit pragul de 4 miliarde de stream-uri si a debutat pe primul loc in clasamentul Billboard Hot Gospel Songs.
Publicat pe 07 Iunie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu