BestMusic.ro » Stiri » Lino Golden si MIRA dau bine din "Maracas"

Lino Golden si MIRA dau bine din "Maracas"

Lino Golden si MIRA dau bine din "Maracas"

Lino Golden si MIRA colaboreaza pentru prima oara si lanseaza "Maracas”, un single fresh, cu good vibes, influente trap si latino, insotit de un videoclip plin de culoare, voie buna, parca desprins din taramurile mexicane.

Compusa de catre Serban Cazan alaturi de Smiley si Lino Golden, "Maracas” este o piesa cool ce vorbeste despre prima privire, atractie, dans si chimia dintre doi oameni, iar videoclipul regizat de Kobzzon dezvaluie o MIRA sexy, seducatoare si un Lino Golden prins in "mrejele” artistei.

"Pentru piesa am intrat in studio impreuna cu Smiley si Serban, alaturi de care am lucrat foarte bine. Totul a pornit de la un instrumental mexican, mi-a placut mult vibe-ul de plaja, mare si mai ales, vibe-ul de distractie pe care ti-l da single-ul. Pentru mine, «Maracas» ar putea fi cu usurinta partea a doua a piesei «Shoturi», iar vocea MIREI se potriveste perfect pe beat”, spune Lino.

"Vorbeam de multa vreme cu Lino sa lucram la o piesa impreuna si ma bucur ca s-a intamplat sa o facem fix acum si fix pe aceasta. Cred ca «Maracas» ni se potriveste foarte bine amandurora ca stare, este o piesa de dans, o piesa de stare buna. Pot sa zic ca am iesit putin si din zona de confort cu acest single, eu fiind mereu fata «ranita». De data aceasta sunt intr-o alta stare decat cea de obicei”, povesteste artista.
Publicat pe 30 Iulie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu