BestMusic.ro » Stiri »   LINO Golden si Petre Stefan aduc in playlisturi „Still/ Seria 7”

  LINO Golden si Petre Stefan aduc in playlisturi „Still/ Seria 7”


LINO lanseaza alaturi de Petre Stefan, un nou hit, o poveste impartita in doua parti: "Still/ Seria 7", o fuziune remarcabila a talentelor si stilurilor lor muzicale unice. Cei doi artisti au facut echipa pentru fani si rezultatul este o piesa fascinanta. "Still/ Seria 7" promite sa fie un single remarcabil care imbina elemente Hip Hop si dezvaluie prin muzica si versuri o poveste a strazii, una prin care fiecare isi poate invata propria lectie.


LINO este unul dintre cei mai populari artisti ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regasesc "Maracas” (alaturi de MIRA), "MEDU$A”, "Shoturi”, "N-are rost”, "Snapchat” (feat. 2americani), "Panamera” (feat. Aspy), dar si "Dau Moda” (alaturi de Jador). Artistul a colaborat pentru prima data cu RUBY si au lansat "Ne certam”, o poveste tumultoasa de dragoste, in care pasiunea are cel mai mult de castigat.

Petre Stefan a lansat single-uri precum "SA IASA RAU”, "Colentina” (feat. Aerozen), "Balenciaga”, "Sange pe pat si pe podea” (feat. Bvcovia), "SWAG & CASH” (alaturi de Albert NBN), dar si "Dau Tare" (alaturi de LINO Golden si Renvto).

Asculta piesa mai jos.
Publicat pe 26 Octombrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram